kolmapäev, 18. november 2009

Koduprovva pead vaevab pesumullike

Alates eilsest olen ma seisukohal, et elu pisiasjade üle ei saa kogu aeg rõõmustada. Mõnikord peab elu pisasjadel laskma ka meele mustaks teha. Ja siis tuleb sel teemal blogis sissekanne teha.

Alguses ma arvasin, et minu ja normaalse Belgia elu vahel seisab puuduv korter, seejärel internet, soe vesi, külmkapp, teleühendus, pesumasin... Aga need mured said kõik lahendatud (vähemalt hetkeseisuga) ja kui aus olla - siis ega nad ei olnudki mingid Väga Suured Mured, eksju.

Aga nüüd on minu ja normaalse Belgia elu vahele ilmunud Takistus. Ja veel milline takistus. Nimelt müüakse Belgias pesuvahendeid ilma selle plastmassmullikeseta, mis koos vahendiga pesumasinasse pannakse. Vähe sellest, et ma pidin poes pika ja hingestatud vestluse maha pidama teemal "une-petite-bulle-plastique" - ning sain muuhulgas teada, et selle pärisnimi on dosette (kõlab nagu ilus tütarlapsenimi, onju?) -, selgus lõpuks, et neid näruseid mulle enam koos pesuvahendiga ei müüdagi, kuna "kõigil on need ammu juba olemas". Oeh.

Ehk siis kokkuvõtteks: palun mulle postiga saata üks plastmassist pesumull.

4 kommentaari:

pille k ütles ...

kui nüüd siin perenaiselikke kogemusi vahendada, siis mina panen näiteks vedelat pesuainet sinna sahtlisse, kui muidu pulbes käib. nii öeldi pudeli peal... toimib ka! ehk: elu ilma Dosette'ita on võimalik :)

Ehitajatetee ütles ...

Minu pudeli peal nõutakse tingimata Dosette'i kohalviibimist. Aga eks ma pean alternatiivsed meetmed kasutusele võtma... Tänud niksi eest!

P. ütles ...

Ma panen ka pulbrisahtlisse ja funksib täitsa kobedalt. Kuigi peab tunnistama, et see pesumull on siiski nupsikum oma mullisuses.

laura ütles ...

nii et ma võin järeldada siis, et pesumullide kadumine pudelitelt on ülemaailmne vandenõu....