laupäev, 6. mai 2006

Aitab küll!

Kakskend lehekülge täis. Ei viitsi enam.

9 kommentaari:

mooses ütles ...

nuh, mul on 17, kui ka 20-ni jõuan, siis viskame kollektiivselt pillid nurka ja lisame ülbelt 30 lk lisasid ja ongi valmis?!

Anonüümne ütles ...

Hõõ, ma mäletan, kuidas vanadel hallidel bloogiaegadel bak-sissekanded igava halana tundusid. Enam mitte, oi ei. Näiteks eriti tore jutt on see:

http://nalja.blogspot.com/2006/05/loomulikult-jrgneb-eufooriale.html

Muide, mu ema soovitas mul nende blogidega nüüd nädal aega pausi pidada, sest tõenäoliselt siit tulevadki igasugu viirused (eile oli väike kompuutridraama).

Sõnaga: väga okse on see bavärk, aga vähemalt pole me üksi!

P. ütles ...

kompuutridraama on vist bak-tööde juhendisse sisse kirjutatud või midagi. mul tuli paar päeva enne tähataega siuke viirus, et pärast pidi windowsi välja vahetama.
jõudu!

laura ütles ...

noh, mul kompuutridraamat veel ei ole (ptui-ptui-ptui) - ju siis on lehekülhi veel selleks liiga vähe ja tähtaeg kaugel. a see-eest elan eilsest aint coldrexi peal, mis veelgi süvendab mu maniakaalset soovi ainult oma bakast rääkida... mjah.

Anonüümne ütles ...

Mina söön Einsteini pildiga ajuvitamiine.

Anonüümne ütles ...

Rääkisin just 1,5 h oma juhendajaga telefonis. Nüüd on paanikahoog.

Ja Laura kommentaarium on saanud minu bakabloogiks :)

laura ütles ...

noh, mul on vaja veel parandused sisse viia ja sissejuhatused-lõppsõnad kirjutada, aga kuna ma ei suuda enam oma aju veenda, et ta veel peab selle ilge failiga tegelema, siis on jokk, noh. teksti ei tule lihtsalt enam, aint passin ekraani tuima näoga.

mooses ütles ...

olen eilsest hommikust saadik praktiliselt non stopp passinud ja nüüd ütles aju üles, point on kirjas ja saagu need õppejõud ise aru, mina lihtsalt enam ei suuda algust ja lõppu kirjutada!

Anonüümne ütles ...

õige!

+ loodan sellele, et valdav enamus komisjoni ei viitsi seda käkki läbi lugeda ja ma saan kaitsmisel neile rahulikult asja lahti seletada.

Üldiselt on süda väga paha ja silmade ees on miljon täppi. Jõle maru, et täna täispikk tööpäev on, kus veel kaheksa tundi kursori plinkides arvuti ees veeta saab.