kolmapäev, 3. veebruar 2010

Liit(u)misi

Viimase kahe nädala jooksul olen lisaks laulukoorile liitunud spordiklubi ja keeltekooliga, rahakotti on tekkinud ka vähemalt kolm uut mis-iganes-kaubaketi sooduskaarti. Neid viimaseid jagatakse siin nii rohkesti, et mul on kohati tõsiseid raskusi eluks vajalike kaartide üles leidmisega, kuna näiteks isikut tõendavat dokumenti varjab kõik-kinopiletid-5,78 euroga-plastlipik ja Belgia haigekassakaardi ees laiutab IKEA Family. Tuleb ilmselt kord majja lüüa.

Keeltekoolis taasalustasin hispaania keelega ning spordiklubis omakorda body pumpiga, mistõttu on mul täna igasugune füüsiline tegevus raskendatud (ai!). Ingliskeelset trenni viib muideks läbi ninaotsani musklis ja purgipäevitunud prantsuse meesterahvas ("zö bodipümp"), kelle stiili põhilsed märksõnad on mikrominipüksid, ohtralt juuksegeeli ja karmid korraldused.

Nädalavahetusel tegime M-ga väljasõidu Ardenne'idesse, mis on nagu ridamisi kõrvuti asetatud Munamägedest koosnev mäestik. Külastasime Spad (linn Belgias), mis meenutab veidi Pärnut ning mille põhiline vaatamisväärsus on... mäe otsas asuv spaa, kuhu me kahjuks ei jõudnud. Teele jäi ka siinse saksakeelse elanikkonna pealinn Eupen, kus pagaripoodides müüdi berlinereid ning lõpmatutest kõrtsidest sai bratwursti. Terve nädalavahetuse sadas Ida-Belgias laia lund ja tundsime end M-ga nagu kalad vees.

Kommentaare ei ole: